De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel de Historische Vereniging Sliedrecht haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.
De Historische Vereniging Sliedrecht ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Historische Vereniging Sliedrecht, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te ‘reverse engineeren’, te decompileren of op andere wijze te gebruiken en / of te exploiteren.
Het is toegestaan om een hyperlink aan te brengen, indien daartoe voorafgaand door de Historische Vereniging Sliedrecht schriftelijke toestemming is verleend.